Karbantartás

Cégünk kihagyhatatlan kedvezményekkel honorálja meglévő és leendő ügyfeleit, amennyiben a karbantartási szerződést éves díjfizetés mellett kötjük meg. A kedvezmények a következőképpen alakulnak:

Kevesebb, mint 5 felvonó karbantartásakor a kedvezmény mértéke 10%

5 és 10 felvonó karbantartása esetén a kedvezmény mértéke 20%

10 feletti darabszámnál 30% a kedvezmény mértéke

 

Cégünk a karbantartást az MSZ.EN-13015 szerint végzi. A munka során a következő feladatokat végzi el: – akna-süllyeszték takarítása; – kabintető takarítása; -gépház rendben ta https://bstdating.com/ rtása; -biztonsági rendszerek ellenőrzése, szemrevételezése, szükség szerinti javítása. Kenőanyagok pótlása amennyiben szükséges. ( A kenőanyag mennyisége maximum 2 L erejéig tartozik a karbantartásba). A karbantartást 28-30 napos ciklusonként ismételni kell. Cégünk minden típusú felvonót vállal, legyen az új vagy régi, mechanikus vagy számítógépes vezérlésű. Cégünk a felvonó átvételekor minden esetben egy állapotfelmérést készít, mely megmutatja a jelenlegi, illetve a későbbi várható hibákat, szükséges javításokat.  logo_elevator_nagy

 

A felmérés tartalma nemcsak a várható hibákat, javításokat tartalmazza, hanem azt is, hogy várhatóan milyen költséget igényel majd a javítás. Ez azért szükséges, mert így előre lehet költség tervezetet készíteni. Cégünk ezt minden https://bstrencontre.fr/ év első negyedében elkészíti a megrendelő számára.

                                           MSZ.EN-13015 szabvány rövid leírása.

-Meghibásodott, elhasználódott alkatrészek cseréje

-Rongálásból eredő, de nem a karbantartásba tartozó  sürgősségi munkák elvégzése (előzetes egyeztetés a megrendelővel vagy megbízottjával).

-Minden alkatrész, illetve biztonsági berendezés ellenőrzése

– A gépházban a földelés, és a villamos kapcsolók  ellenőrzése.

– Vezérlés szabályos és biztonságos működés ellenőrzése.